Beveiliging voor kerken

PSH Security, is verantwoordelijk voor de beveiliging van kerken, onder andere de Agnes kerk in Amsterdam wordt door PSH Security beveiligd door de kerkwacht van PSH Security

Voor de mensen in de kerk en de priesters is het van cruciaal belang dat zij, zonder nare gevoelens zelfverzekerd naar de heilige mis kunnen gaan en/of kunnen bidden. En dat zij in het geval van een incident, aanslag of nare situatie een beveiliger tot hun dienst hebben die het zo veilig mogelijk kan maken en nare situaties kan voorkomen en oplossen, en de kans van overleving in een geval van een aanslag kan vergroten. 

 

In de huidige samenleving zijn er verschillende terroristische aanslagen geweest op kerken, ook zijn er vanuit de links extremische kant zoals antifa en aanhangers van black lives matter dreigingen en aanvallen geweest richtingen verschillende kerken en kapellen en zijn verschillende kerken en kapellen beschadigd, in brand gestoken, besmeurd, onder graffiti gespoten en ontheiligd. 

 

Wereldwijd vallen christenen tot de meest vervolgde groep, en als we kijken naar de huidige trends lijkt het een logische stap, voor kerken, parochies en christelijke organisaties om beveiliging in te schakelen. 

 

Wij van PSH Security, hebben een nieuw concept gestart genaamd kerkwacht, dit is een ordedienst van vrijwilligers van de kerk die worden opgeleid, begeleid en aangestuurd door ervaren beveiligers van PSH Security, en samen met hun werken om zo de kosten voor de kerken lager te houden.

 

De oprichter en directeur van PSH Security is zelf een toegewijde traditionele katholiek die zich zorgen maakt om de huidige situatie, en graag zijn steentje bij wilt dragen. 

 

U kunt er dus vanuit gaan dat de intenties om meer dan alleen geld gaan, en dit met een oprecht hart gestart is! 

 

Voor meer informatie neem contact met ons op!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door op de balk met tekst hieronder te klikken