Christelijke beveiliging en toezichthouding

Misschien klikt het voor u apart: waarom zou iemand christelijke beveiliging en toezichthouders willen inhuren?

 Dit is een nieuw proces en nog volop in ontwikkeling, maar wij zijn ervan verzekerd dat dit voor religieuze christenen een toegevoegde waarde kan zijn. Hier willen wij ons dan ook graag mee onderscheiden.

 

Er zijn in Nederland veel christelijke en andere religieuze groeperingen. Voor veel van deze groeperingen is het onbegrijpelijk dat er op feestjes en evenementen aan bepaalde seksueel getinte dansen gedaan wordt, er openlijk met elkaar gekust wordt of dat men onder invloed van drank en/of drugs op zoek is naar iemand om de nacht mee door te brengen.

 

Als directeur van PSH Security en zelf een praktiserend christen (traditioneel katholiek), heb ik begrip voor het feit dat dit soort gedrag niet gewaardeerd wordt. Wij bieden dan ook graag speciale christelijke beveiliging en toezichthouding aan, zodat uw feest op een gepaste manier gevierd kan worden.

 

Als wij ingehuurd worden voor christelijke beveiliging en toezichthouding zullen wij hiervoor christelijk personeel inzetten en in overleg met de organisatie die ons inhuurt, bespreken wat de wensen zijn. Dit kan bijvoorbeeld het aanspreken van mensen zijn op bepaald ongewenst gedrag of manieren van ongepast dansen.

 

Als christelijke beveiliging worden wij vooral ingehuurd voor evenementenbeveiliging en horecabeveiliging op christelijke evenementen en feesten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door op de balk met tekst hieronder te klikken