Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is zeer divers. Onze objectbeveiligers zorgen ervoor dat uw bedrijf tijdens en buiten kantooruren wordt beveiligd tegen o.a. diefstal, vernieling en fraude. Uw personeel, uzelf en uw klanten behoren zich altijd veilig en welkom te voelen. 

Wat doen onze ervaren beveiligers voor u:

 

  • Receptiediensten & toegangscontrole:

In veel bedrijven komen en gaan er dagelijks veel mensen. Bijvoorbeeld voor een sollicitatiegesprek, een afspraak of een pakketje dat wordt afgeleverd . Als bedrijf wilt u ongenode gasten buiten houden. Onze beveiligers combineren een vriendelijke ontvangst met een strikt  toezicht op de beveiliging en controle op de bezoekersregistratie, nemen de pakketten in ontvangst, wijzen uw gasten de weg en ontvangen bezoekers. Kortom, zij nemen uw zorgen weg.

  • Brand- en sluitrondes:

Na sluitingstijd van uw bedrijf controleren wij het bedrijfspand en buitenterrein. Er wordt bijvoorbeeld gecontroleerd of ramen en deuren zijn afgesloten, pc’s en verlichting zijn uitgeschakeld en of de koelkasten gesloten zijn. 

Er wordt preventief gehandeld op (brand)gevaarlijke situaties, en het (brand)alarm wordt geactiveerd. 

 

  • Alarmopvolging:

Uw bedrijf beschikt zeer waarschijnlijk al over een alarmsysteem, maar zonder goede opvolging bij alarm heeft zelfs het beste alarmsysteem geen nut. Alarmopvolging is een vak apart en niet geheel zonder risico. Onze professionals zijn snel aanwezig op locatie en treden adequaat op. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw bedrijf na sluitingstijd achterlaten.

 

  • Controlerondes:

Onze beveiligers lopen controlerondes binnen en/of buiten uw bedrijfspand, zodat onveilige situaties snel worden opgemerkt. Dit kan op regelmatige tijdstippen plaats vinden, maar soms juist op onregelmatige tijdstippen; dit om te voorkomen dat er een vast patroon te herkennen is. Door controlerondes kan voorkomen worden dat mensen met kwade bedoelingen iets beschadigen of stelen uit uw bedrijf. Ook kan worden voorkomen dat bijvoorbeeld daklozen en/of zwervers bij uw bedrijf inbreken om daar te overnachten.

 

  • Collectieve beveiliging, zoals het bewaken van industrie- en bedrijventerreinen:

Het ideale moment voor criminelen om toe te slaan op industrieterreinen en bedrijventerreinen is ‘s avonds en/of ‘s nachts. Bij collectieve beveiliging bewaken wij bedrijven en kantoorgebouwen op deze terreinen en controleren op onregelmatigheden en verdachte situaties, personen of voertuigen. Ingeval van een alarm, kunnen wij direct reageren en zo binnen zeer korte tijd ter plaatse zijn. Mogelijk zelf zo snel dat wij kunnen voorkomen dat goederen worden ontvreemd of schade wordt toegebracht.

 

Ook doen we nog de overige dingen hieronder beschreven:

 

  • Uitvoeren van openingsrondes

  • Controle op in- en uitgaande goederen

  • Mobiele surveillance

  • Bezoekersregistratie

  • Toezicht houden op de veiligheid van het object.

 

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u in een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door op de balk met tekst hieronder te klikken