Winkelsurveillance

Een gewapende overval, diefstal, agressief gedrag naar uw klanten of naar uw werknemers toe; dit en vele andere situaties of risico's kunnen plaatsvinden in uw winkel. Dit kunt u voorkomen met een beveiliger en  tevens uitstekende gastheer of -vrouw van PSH security. 

Een beveiliger biedt op dit gebied een goede verdediging: een gewapende overval en diefstal kan zo makkelijk voorkomen worden, en voorkomen is beter dan genezen. Er is bewezen dat alleen al het preventief aanwezig zijn van een beveiliger de kans op een gewapende overval, diefstal en agressief gedrag aanzienlijk vermindert. 

 

De kans dat er in uw winkel agressie naar uw klanten of personeel toe plaatsvindt, wordt natuurlijk aanzienlijk verminderd met de aanwezigheid van één van onze beveiligers in uw winkel. Mocht er toch iemand agressief gedrag in uw winkel vertonen, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat wij hier professioneel mee omgaan.  Wij zorgen ervoor dat dat deze persoon, indien nodig, met zo min mogelijk opschudding en overlast voor uw werknemers en uw klanten uit uw winkel gaat of indien noodzakelijk wordt overgeleverd aan de politie. In overleg met uw manager kan tevens een winkelverbod worden opgelegd.

U kunt van ons verwachten dat wij een oog voor veiligheid hebben, problemen voorkomen en oplossen en doelgericht en professioneel te werk gaan.

 

Daarnaast zijn onze werknemers representatief en beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Uw klanten zullen te allen tijde netjes welkom worden geheten en netjes te woord worden gestaan.