Over ons

PSH security is opgericht omdat wij ervan overtuigd zijn dat beveiliging anders en beter kan. 

Jarenlange ervaring in de praktijk heeft ons laten zien dat er in de beveiliging veel dingen beter kunnen.

Er zijn maar weinig beveiligers die echt kwalitatief goed werk leveren en daarbij ook nog klantvriendelijk, professioneel en representatief zijn. Je ziet vaak de klerenkast van een beveiliger die op een botte manier mensen te woord staat en niet over de juiste communicatieve vaardigheden beschikt om mensen een aangenaam en welkom gevoel te geven. Of de klantvriendelijke beveiliger die verder niet goed met agressieve mensen kan omgaan en over zich heen laat lopen. Je ziet dus vaak 2 uitersten;  je komt niet vaak een goede, juiste balans in beveiligers tegen.

 

Wij streven ernaar ervaren top beveiligers te leveren die uitermate klantvriendelijk, representatief en professioneel zijn, die serieus en doelgericht te werk gaan, en net zo goed een gastheer of gastvrouw zijn als dat zij beveiliger zijn.

 

Wij zijn perfect voor, en gespecialiseerd in hoog segment luxe winkels, hotels, objecten, receptiediensten, bedrijfsbeveiliging, museum beveiliging, maar ook in dienst justitiële inrichtingen als complex beveiligers. Daarnaast bieden wij ook christelijke beveiliging en toezichthouders aan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door op de balk met tekst hieronder te klikken